Keep an Eye Foundation in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam


Ontwikkeling illustratie, ontwerp en vormgeving posters, flyers, programmaboekjes
en cd hoezen voor de Keep an Eye International Jazz Award 2009 t/m 2013.


Keep an Eye is een stichting, opgericht door een aantal particulieren die geloven in de voedende kracht van creativiteit en kunst. Niet alleen om daar als ‘buitenstaander’ van te genieten, maar vooral als uiting van de kunstenaar of muzikant zelf. Je hele wezen en creativiteit ‘neerleggen’ in beeld en/of geluid, daar gaat het om!


www.keepaneye.nl

Nederlandse Dalton Vereniging


Concept en grafisch ontwerp voor 10 posters voor de Nederlandse Dalton Vereniging. Posters voor dalton basisonderwijs en dalton voortgezet onderwijs in heel Nederland.


Het daltononderwijs geeft inhoud aan een brede vorming waarbij intellectuele- en creatieve groei in evenwicht zijn met sociale en persoonlijke groei. Een leerling wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen.

Het daltononderwijs biedt daartoe een leef- en leeromgeving waar leerlingen worden uitgedaagd zich te ontwikkelen tot mensen zonder vrees met een kritische en democratische grondhouding.

Het daltononderwijs wil een wezenlijke bijdrage leveren aan haar leerlingen om hen in staat te stellen te kunnen functioneren in een complexe samenleving door ondernemend en zelfverantwoordelijk te zijn in het leven, in het werken en in het samenleven.


www.dalton.nl

OVER            PORTFOLIO            CONTACT

Live Life & Dance Center


Ontwikkeling logo, beachflag, diverse flyers en posters.


In dit unieke centrum is plaats voor diverse aanbieders op het gebied van gezondheid, ontspanning, beauty en cultuur. Aanbieders binnen het Live Life & Dance Center versterken elkaars activiteiten, waardoor unieke samenwerkingen kunnen ontstaan en zij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Bezoekers van het centrum vinden alles onder éen dak. Stelt u zich voor, uw kind is heerlijk aan het dansen terwijl u ontspant in de zonnestudio of uw nagels laat doen. Gewoon even ontspannen een kopje koffie drinken in hun lounge mag natuurlijk ook!


www.livelifedancecenter.nl

Keep an Eye Grant in samenwerking met de Design Academy Eindhoven.


Uitvouw poster en folder in één, ontwikkeld en ontworpen voor de Keep an Eye Grant 2011.


Keep an Eye Grant

De vier beste studenten (Design Academy Eindhoven) van dat studiejaar werden door de vakjury beoordeeld en ontvingen een award en een geldbedrag dat zij konden besteden aan hun afstudeerproject.


www.keepaneye.nl

Meer Dance & Events


Ontwikkeling huisstijl; logo, visitekaartjes, briefpapier, programmaboekjes, diverse flyers en posters.


Meer Dance & Events is een jonge, actieve onderneming uit Hoofddorp die zich bezighoudt met danceworkouts en evenementenorganisatie. Zij zijn gespecialiseerd in de vrolijke plezierige danceworkout Zumba. Zij bieden workouts aan voor kinderen, tieners én volwassenen.


www.meerdance.nl

Ymere


Ontwikkeling poster, voetbal toernooi Linqunda in Nieuw-Vennep.


www.ymere.nl

Ymere


Filmfestival Floriande, ontwerp illustratie, uitnodiging en poster van de “Gouden Lens”.


Zo’n 45 kinderen, tieners en jongeren maakten onder professionele begeleiding van Stichting Frequency films over hun wijk Floriande in Hoofddorp. Woningcorporatie Ymere, welzijnsstichting MeerWaarde en gemeente Haarlemmermeer wilden met dit project niet alleen de talenten van de jeugd ontwikkelen op het gebied van creativiteit en samenwerking, maar ook de betrokkenheid van bewoners bij hun wijk vergroten.


www.ymere.nlProfAct Consultancy


Ontwikkeling logo, visitekaartje en briefpapier voor Robin Buitelaar.

Bodylicious


Ontwikkeling en vormgeving logo, flyers, poster, advertentie, 5 en 10 rittenkaarten


www.bodylicious.nu

© 2016 Storm en Vorm

Stichting Hospice Groep Haarlem e.o.


Ontwerp nieuwsbrief, 2x per jaar


Stichting Hospice Groep Haarlem biedt ondersteuning aan terminaal zieke mensen en hun mantelzorgers.


Een nieuwsbrief bedoeld voor iedereen die te maken krijgt met mensen in hun laatste levensfase. In de nieuwsbrief kunt u lezen over de zorg die zij bieden bij mensen thuis en in de hospice. Daarmee willen zij in bredere kring bekendheid geven aan wat zij kunnen betekenen voor stervende mensen en hun omgeving.


www.hospicehaarlemeo.nl

Rietveldschool


Ontwikkeling logo, visitekaartjes en briefpapier.


De Rietveldschool is een openbare basisschool voor Daltononderwijs.

Zijn staan voor het werken met moderne lesmethoden, gericht op de individuele ontwikkeling en op samenwerking. Zij bieden de leerlingen een brede vorming, met nadruk op de gebieden sociaal emotionele ontwikkeling, kunstzinnige & culturele vorming en ICT-onderwijs.


www.rietveldschool.nl